Українці на гіркому досвіді переконалися у потребі термоса. У ньому можна запарити чай і все, що завгодно, коли відключають електроенергію, а також не переживати, що вміст охолоне.

Однак, якщо довго не користуватися термосом, у ньому з'являється затхлий і неприємний запах. Тому заливати в нього улюблений напій зникає бажання. Врятувати ситуацію можна, скориставшись тим, що знайдеться у будь-якої господині на кухні.

Використання термоса, фото depositphotos
Використання термоса, фото depositphotos

Перше, що потрібно зробити, це подбати про зберігання самого термоса. Якщо ви не плануєте його використовувати, покладіть у нього лише одну гілочку гвоздики, мається на увазі спеція. Це позбавить термос неприємного затхлого запаху навіть у закритому стані, оскільки вона має сильний аромат.

Є ще один простий і доступний засіб, який знайдеться у будь-кого на кухні – сіль. Її можна використовувати для термоса з будь-яким покриттям, так що не варто переживати - це не нашкодить.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Варто покласти всередину термоса всього одну чайну ложку. Вона вбиратиме зайві запахи. Перед використанням просто дістаньте все, витрусіть та змийте водою. Термос буде свіжим і чистим для нового використання.

Використання термоса, фото cooler-water
Використання термоса, фото cooler-water

Раніше ми писали про те, як очистити шпалери від воскової крейди за допомогою фена: слідів юних художників не залишиться

Як повідомляв Знай.ua, лайфхак, який збереже вашу працездатність: як продовжити час роботи ноутбука при відключенні електрики

Також портал Знай.ua писав, що одного крему недостатньо: як прибрати лущення та зволожити шкіру на ліктях