fbpx

Нашому шлюбу із дружиною вже 7 років. До весілля ми були разом три роки. У нас є улюблений син, про якого ми дуже дбаємо. Жили ми спокійно, як правило, без сварок. Цього тижня я помітив, що моя дружина дуже охолола до мене. Її турбота і любов абсолютно зникла. Вона почала більше часу переписуватися в телефоні

Нашому шлюбу із дружиною вже 7 років. До весілля ми були разом три роки. У нас є улюблений син, про якого ми дуже дбаємо. Жили ми спокійно, як правило, без сварок.

Цього тижня я помітив, що моя дружина дуже охолола до мене. Її турбота і любов абсолютно зникла.

Вона почала більше часу переписуватися в телефоні – я запідозрив її в зраді, бо раніше такого ніколи не було.

Взяв її телефон і побачив багато цікавих переписок з чоловіком: «я хочу до тебе», «мені сумно від того, що тебе немає поруч» і так далі…

З цим телефоном, я пішов одразу до дружини з’ясовувати наші стосунки з нею.

Показав і вона почала дуже невпевненим голосом говорити, що робила це спеціально, щоб змусити мене ревнувати.

Вона ревнує до сина, мовляв я йому більше часу приділяю, ніж їй.

Завдяки своїй наївності я повірив її словам, але вирішив остаточно переконатися, поставивши мікрофон на балконі, де вона часто спілкується телефоном і курить.

Встановив. І знав те, що мене зламало. Я слухав запис і в моєму горлі застряг ком. Мені ставало все важче з кожним словом на записі.

Не можу зізнатися, що встановив прослуховування. Я люблю її і не хочу розлучатися з сім’єю – дочка тримає мене. Я не знаю що робити.

Фото ілюстративне, спеціально для ibilingua.com.

You cannot copy content of this page