$39.78 €42.38
menu closed
menu open
weather +12 Київ

Невзоров: Буданов ваш прекрасний, і розвідка українська, напевно, зараз №1 після "Моссаду" G

Невзоров: Буданов ваш прекрасний, і розвідка українська, напевно, зараз №1 після "Моссаду" Начальником ГУР Буданова призначили 5 серпня 2020 року
Фото: president.gov.ua

В інтерв'ю головній редакторці видання "ГОРДОН" Олесі Бацман російський публіцист і журналіст Олександр Невзоров, який набув українського громадянства прокоментував заяву начальника Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Кирила Буданова про двійників президента РФ Володимира Путіна.

В опублікованому 31 січня інтерв'ю The Washington Post Буданов повідомив, що у Путіна є кілька двійників і "чи справжній зараз Путін – це відкрите питання".

"Буданов ваш прекрасний. І розвідка українська, справді, напевно, номер один наразі після [ізраїльського] "Моссаду". Так, так, так... Але ви ще молоді", – заявив Невзоров.

За його словами, "та кількість злості і та кількість талановитості і непохитності є для того, щоб стати і найкращою розвідкою у світі".

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Відео: Алеся Бацман / YouTube

Контекст

Керівником ГУР Міноборони президент України Володимир Зеленський призначив Буданова 5 серпня 2020 року. Раніше цю посаду обіймав Василь Бурба.

Співрозмовник The Washington Post, наближений до Буданова, заявив, що на Буданова скоїли щонайменше 10 замахів.