повернутись на
$39.22 €42.36
menu closed
menu open
weather +15 Київ

"Отримувала кайф. Грала, а не імітувала". Дорофєєва показала стерті до крові пальці й розповіла, як навчалася гри на барабанах. Відео

Дорофєєва зазначила, що в новому кліпі грала по-справжньому, а не імітувала гру на барабанах
Фото: nadyadorofeeva / Instagram
Українська співачка Надя Дорофєєва 3 лютого розмістила в Instagram фото й відео, зроблені під час навчання гри на барабанній установці.

Дорофєєва, зокрема, продемонструвала в кадрі стерті до крові пальці.

За словами співачки, вона навчилася грати після шести занять і зазначила, що під час навчання важливо "ніколи не сцяти і не здаватися".

Співачка зізналася, що безпосередньо під час запису її соло на барабанах забула про техніку й "отримувала кайф від енергії, яка її вела". Згодом це відео стало частиною кліпу на останню пісню артистки "Вотсап". Вона зазначила, що у кадрі грала по-справжньому, а не імітувала гру.

"Я не вірю, що все вийшло. Це була суцільна творчість, – зізналася Дорофєєва. – Усім драмерам моє шанування. Тепер по-іншому дивлюся на вашу працю".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від DOROFEEVA (@nadyadorofeeva)

Контекст

Надя Дорофєєва із грудня 2010 року до березня 2020-го була учасницею українського гурту "Время и Стекло" – вона виступала в дуеті з Олексієм Завгороднім (Позитивом).

У листопаді 2020 року виконавиця презентувала перший сольний кліп під псевдонімом Dorofeeva.

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну співачка переклала частину пісень зі свого репертуару українською мовою, а також випустила кілька нових пісень українською.