З Київської області прийшли дуже тривожні та водночас дуже надихаючі новини. Справа в тому, що в одному з містечок проста українка, яка працює продавщицею в невеликому магазині, відбилася від злого злодія. Нападник був з дерев'яним великим ціпком, але він сам став жертвою своєї ж гармати.

Злодюжка кинувся на жінку як тільки зайшов у приміщення, але жінка не розгубилася, змогла встояти на ногах і відбитися від негідника.

Про це повідомив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов, він опублікував відео з камери спостереження у себе на сторінці в мережі Facebook.

Публікація Андрія Нєбитова, скріншот: Facebook
Публікація Андрія Нєбитова, скріншот: Facebook

"І скільки ще у нас таких жінок, як ця відчайдушна продавчиня з Обухова? Це вам не коня на ходу зупиняти. Хоробра жінка ні на мить не злякалася нападника, який раптово увірвався в її магазин і кинувся на неї з ціпком.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За мить забрала дерево і стусаном вигнала з магазину. А якісь ідіоти окупанти гадають, що можуть захопити цей народ. Наші люди – непохитні! PS поліцейські вже знайшли нападника, затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання!", — пише начальник київської поліції.

Нападник та наслідки на обличчі, фото: Нацполіція
Нападник та наслідки на обличчі, фото: Нацполіція

У мережі вже є і особа нападаючого, а також побої, які він отримав у результаті своєї "справи". На кадрах чітко видно, як до прилавка, за яким стоїть продавщиця, підходить чоловік, різко виймає з-за спини ціпок і сильно б'є нею жінку просто по голові. Та, своєю чергою, різко вихопила ціпок і дала відсіч.

Інцидент в Обухові, скрін: Facebook
Інцидент в Обухові, скрін: Facebook

Під кінець відео можна помітити, що жінка вигнала з магазину такого типу твердими та впевненими "підпільниками".

Нагадаємо, російські відморозки у школі цькують із хлопця з Донецька, якому відірвало ноги.

Раніше повідомлялося, що кадировці зґвалтували російську журналістку в Мелітополі: ще й побили оператора, тож по телевізору не покажуть.

Також, у РФ школяра посадили на 5 років у колонію за "теракт" у Minecraft.