fbpx

Що пророкують карти Таро на квітень усім знакам зодіаку?

Овен
Квітень починається позитивною картою “Імператриця”, яка обіцяє Овнам просування у справах та відсутність приводів для занепокоєння. Порада картки – не поспішати і продовжувати працювати спокійно. Також на цій карті представникам Знаку вдасться розкрити свій потенціал.

Телець
Аркан «Маг»  обіцяє успіхи та нові можливості для Тельців. Він вказує на те, що Тельці зможуть проявити свої таланти і знайти своє місце в житті, якщо працюватимуть на постійній основі і будуватимуть міцний фундамент для свого майбутнього.

Близнюки
Аркан “Правосуддя” вказує на довгоочікувані результати. Однак, для досягнення успіху необхідно уникати миттєвих рішень і не намагатися обдурити долю. Якщо результати не задовільні, Близнюкам варто попрацювати над помилками.

Рак
Карта «Повішений» вказує на можливість неприємної ситуації або глухого кута, але вихід з неї може бути знайдений, якщо придивитися до проблем з іншого боку та проаналізувати події. Можливо, Ракам доведеться відкласти свої головні завдання та зосередитись на менш важливих справах.

Лев
Аркан “Дурак” віщує Левам приємні перспективи до кінця місяця, але необхідно пам’ятати про обережність і не ризикувати не потрібно. Відповідальність за свої дії допоможе уникнути неприємностей.

Діва
Аркан “Помірність” радить не поспішати і продовжувати працювати вперто і методично. Результати прийдуть згодом, головне – правильно розставити пріоритети та не згортати з обраного шляху.

Терези
Аркан «Правосуддя» передбачає приємні новини та нагороду за чесний та неупереджений підхід до справ. Важливо зберігати свою чесність і не дозволяти заздрісникам заважати вам на шляху успіху.

Скорпіон
Аркан «Самітник» радить Скорпіонам зробити паузу і зосередитися на собі. Це допоможе їм відновити сили та визначитися з цілями на майбутнє.

Стрілець
Аркан «Смерть», не несе негативу, а символізує закінчення одного етапу та можливість закрити розділ життя. Стрільцям варто попрощатися з тим, що не дає можливості для розвитку, включаючи негативно налаштованих людей та непотрібні речі.

Козеріг
Карта «Зірка» відновлює надію та закликає Козерогів не забувати про свої цілі та рухатися до них сміливо. Важливо залишатися вірним своїм принципам і бути чесним перед оточуючими, щоб здобути щастя.

Водолій
Аркан “Смерть” квітня означає час змін. Водолії можуть позбутися старих ідей та страхів, щоб знайти нові можливості та приємні події. Порада картки — не боятися змін, які призведуть до позитивних результатів та нового розвитку.

Риби
Карта «Місяць» попереджає про можливі проблеми. Щоб їх уникнути, Рибам потрібно прислухатися до інтуїції, не довіряти пліткам і боротися зі своїми безпідставними страхами.

You cannot copy content of this page