Відомий український музикант Тарас Тополя разом зі своїм гуртом "Антитіла" стануть частинкою нової комп'ютерної гри Death From Above. Деталі артист розповів на сторінці у соціальній мережі instagram.

Тарас Тополя пояснив, що Death From Above – це гра-симулятор дрона в аркадному стилі, дії якої відбуваються під час російського вторгнення до України. Геймери матимуть змогу спробувати себе у ролі українського військового офіцера, оператора безпілотника, який бореться проти загарбників. Наголошується, що розробкою гри займаються фахівці з шести країн: України, Польщі, Фінляндії, Казахстану, Німеччини та Португалії.

Тарас Тополя. Фото: скрін youtube
Тарас Тополя. Фото: скрін youtube

"Це цікавий досвід для нас. Більше того, наша команда любить комп'ютерні ігри і розуміє, як усе це працює, яка велика спільнота стоїть у цій сфері в Європі та світі. І це важливо, що європейські розробники готові підтримувати Україну та українську армію, що найважливіше своїм способом. Граючи цю гру, геймери автоматично підтримуватимуть наш оборонний комплекс!", - розповів Тарас Тополя.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Що стосується участі групи "Антитіла" у створенні гри, то вони стануть авторами головного саундтреку, який обіцяють презентувати зовсім скоро. У той же час вихід Death From Above у ранньому доступі очікується за кілька місяців.

Раніше портал Знай повідомляв, дружина Тараса Тополі Alyosha занудьгувала за домашнім затишком і бешкетними витівками синів: "Добре було".

Також наш портал інформував, Андрій Хливнюк із "Бумбокс" показав, як в Україні наживаються на війні та ображають захисників: "Ковбаса ЗСУ".

Крім того, ми писали, Олег Скрипка з "ВВ" зарядив українців своєю енергією та вірою у перемогу: "Ось-ось і все почнеться".