Відомий український артист Павло Зібров вирішив відповісти на запитання українців і, звичайно ж, стосувався війни в Україні. А точніше, її завершення.

Публікація з'явилася на його сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік розповідає всю правду про війну в Україні, а також допомагає громадянам, що потрапили в біду, або просто цього зараз потребують. На цей раз не став винятком.

Павло Зібров. Фото: скрін youtube
Павло Зібров. Фото: скрін youtube

Йому поставили питання, що він зробить насамперед, після перемоги України, і в нього одразу дві відповіді з'явилися на цю тему.

"Насамперед після перемоги України, я напишу пісню про нашу силу і міць. Про дух, який не зламати, про перемогу, разом із моїми співавторами: Юрієм Рибчиським чи Петром Магою".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

У другій відповіді він зазначив, що посадить обов'язково нові дерева у себе в саду, пройдеться вільними київськими вуличками, ну і звичайно ж влаштує гастролі по всій країні, щоб співати для людей.

Павло Зібров. Фото: Youtube
Павло Зібров. Фото: Youtube

"Святкуватимемо перемогу разом" - йдеться у повідомленні під постом.

До речі, там він також залишив номер карти для того, щоби підтримати волонтерів із Запоріжжя. Зараз це дуже важливо.

У коментарях можна побачити дочку Павла Зіброва, Діану. Вона також вирішила розповісти українцям, що збирається зробити насамперед після війни.

"Зберу всіх рідних і друзів за столом! Будемо багато обійматися, співати і святкувати перемогу! І вже прогулянка рідним містом ❤️🙏🏼".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Павло Зібров розповів, чому його донька не хоче скромно розписатися з коханим: "Кожна мріє...".

Раніше ми повідомляли, що друг Зіброва Корогодський згадав, як йому до Одеси на люкс-авто прилетіла ціла каструля борщу.