Відома українська співачка Оля Цибульська висловилася знову про ситуацію в Україні.

Зокрема, вона наголосила на експертах у соціальних мережах, які висловлюють свою думку. Stories вона записала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка з початку війни сповіщає шанувальників про найактуальніші новини, пов'язані з війною.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Артистка вирішила висловитися щодо того, як почався її ранок. Спойлер: не найприємнішим чином, і у всьому винні коментатори у соціальних мережах.

"Начиталася вранці Facebook. Десь серед нас знову прокинулися, слава Богу прокинулися, купа експертів. Про зраду, і таке інше. Дуже вас прошу, вірте державі. Вірте ЗСУ, особливо зараз, коли так непросто. Люблю вас, ціную, і закликаю не зраджувати собі, насамперед. Ви найкращі”, – каже артистка.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Скрін, Instagram Цибульська
Скрін, Instagram Цибульська

Окремим текстом вона зазначила, що знає, як складно зараз пережити весь цей жах. Зараз складно кожному з нас, проте, не потрібно лізти у сферу, в якій ви нічого не розумієте.

"Як просто не перебуваючи на рингу пояснювати боксеру, як краще дати в ніс", - каже Оля Цибульська.

Нагадаємо, що Оля Цибульська розкрила "м'який" жіночий секретик, бере участь рот і попа.

Раніше ми повідомляли, що Оля Цибульська побачила світ у дивному вигляді, всі втомилися, але...: "Хочу сил і собі, і вам".

Також стало відомо, що Оля Цибульська вперше розповіла, як втратила можливість говорити: "Ви писали мені, що я винна".