"Нова пошта" потішила клієнтів новою послугою, яка суттєво полегшить життя, особливо любителям онлайн-шопінгу. Деталі розкрили на сайті компанії.

"Нова пошта" повідомила про запуск нового сервісу "Легке повернення", що дозволяє протягом 14 днів безкоштовно повернути продавцеві товар, якщо він не підійшов. Ця послуга доступна в мобільному додатку та онлайн-кабінеті на сайті компанії.

Нова Пошта. Фото: скрін youtube
Нова Пошта. Фото: скрін youtube

Безкоштовно клієнти можуть повернути відправнику документи або надсилання вагою до 30 кілограмів. За повернення вантажних відправлень стягується плата за стандартним тарифом.

У компанії зазначають, що попередньо покупець має погодити повернення із продавцем. Також товар має бути обов'язково у фірмовому впакуванні, з усіма бирками.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Нова Пошта". Фото: скрін youtube
"Нова Пошта". Фото: скрін youtube

У деяких випадках українцям може бути недоступним сервіс "Легке повернення". Це можливо, коли за посилкою було замовлено послугу "Переадресація" або "Повернення". Також сам продавець може заблокувати цю послугу.

Разом з тим, слід пам'ятати, що деякі категорії товарів згідно із законодавством не підлягають поверненню, тому здійснюючи онлайн-покупки потрібно враховувати цей факт.

Раніше портал Знай повідомляв, нечувані "щедроти" від Нової пошти: скаржилися на дорожнечу, ловіть весняні знижки.

Також наш портал інформував, клієнти Нової пошти отримають кредитні картки: у компанії пояснили рішення.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Новій пошті" довелося виправдовуватися за космічні ціни на доставку: "Це не бізнес! Це шахрайство!"