Дружина звинуватила свого чоловіка в тому, що він пішов на крайні заходи, щоб інсценувати власну смерть, щоб міг мирно жити зі своєю коханкою.

Анесса Россі з Сан-Дієго, штат Каліфорнія, стверджує, що їй сказали, що її колишній чоловік наклав на себе руки через п'ять місяців після того, як вони розлучилися, і навіть почали готуватися до його похорону. Але через кілька місяців вона була вражена, виявивши, що чоловік, з яким вона все ще перебувала в законному шлюбі, живий, але вже шість років живе в Мексиці зі своєю коханкою.

Анесса Россі, фото: @anessarossii / TikTok
Анесса Россі, фото: @anessarossii / TikTok

Докладно описуючи шалену історію на TikTok, Анесса сказала:

"Відправте палець вниз, якщо вам зателефонує поліцейський відділок Майамі-Дейд і скаже, що вони виявили тіло вашого чоловіка, і він помер через явне самогубство".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Вона продовжила: "Отже, ви і ваша сім'я плануєте його похорон, і всі були шоковані тим, що це сталося, але у вас погані стосунки з родиною вашого колишнього чоловіка, тому ви залишаєтеся в Каліфорнії, а вони залишаються у Флориді, поки вони" планують похорон". І ви не ходите на похорон у Флориді, тому що його родина сказала, що це буде надто травматично, якщо ви з'явитеся, тому що ви були в процесі розлучення зі своїм чоловіком".

В іншому відео Анесса пояснила, що батьки її чоловіка зателефонували їй 22 січня, щоб сказати, що він наклав на себе руки. Вона стверджує, що навіть розмовляла телефоном з людьми, які стверджували, що вони з місцевого поліцейського управління.

Кадр із відео Анеси
Кадр із відео Анеси

Але за кілька місяців вона виявила, що все це неправда.

Вона пояснила: "Зараз березень, і ви місяцями журитесь і навіть думаєте про те, щоб "піти з життя", тому що відчуваєте провину. І одного разу ви виходите в прямий ефір на TikTok, і хтось каже вам перевірити ваші особисті повідомлення, тому що у них є інформація про вашого чоловіка, і ви відкриваєте особисті повідомлення тільки для того, щоб дізнатися, що ваш чоловік не тільки живий, але й живе в Мексиці зі своєю коханкою, з якою мав роман 6 років».

Після шокуючого повороту подій її чоловік Тім відповів на звинувачення у власному відео, спростувавши її твердження.

Кадр з відео Тіма ("воскреслого" чоловіка)
Кадр з відео Тіма ("воскреслого" чоловіка)

41-річний чоловік сказав: "Я не інсценував свою смерть. Я маю на увазі, що навіть чути це - найбезглуздіша річ, яку я коли-небудь чув у своєму житті".

Пояснюючи свою версію історії, він продовжив: "Я попросив розлучення з Анесою, тому що ми були в Майамі, і нібито її мати кілька місяців перебувала в комі".

Він звинуватив Анессу в брехні про те, що її мати перебуває в комі, і сказав, що дізнався, що вона не в комі, коли сам із нею поговорив. Дівчина ж вважає, що у Тіма, його коханки та її мами був якийсь план, щоб "підставити її".

Нагадаємо, що чоловік регулярно зраджує свою дружину, але вихваляється, що все ще божеволіє від неї: "Ви вчитеся довіряти один одному".

Раніше ми повідомляли, що 36-річна горе-мати напилась у пабі і мало не втратила ноги: "Я всю ніч пила горілку і вирубалася".