повернутись на
$39.78 €42.38
menu closed
menu open
weather +4 Київ

Вайкуле: Якби Галкін продався і був за війну і Путіна, і Алла його підтримала, у нас стосунків би не було

Вайкуле: Якби Галкін продався і був за війну і Путіна, і Алла його підтримала, у нас стосунків би не було Вайкуле з Пугачовою і Галкіним пов'язує багаторічна дружба
Фото: _alla.pugacheva / Instagram
Латвійська співачка Лайма Вайкуле 30 березня в ефірі YouTube-каналу "И грянул Грэм" зізналася, що якби російська співачка Алла Пугачова та її чоловік, російський шоумен Максим Галкін підтримали б президента РФ Володимира Путіна і російське повномасштабне вторгнення в Україну, то її дружба з ними припинилася б.

"Якби Галкін продався і був би за війну і Путіна, і Алла Борисівна його підтримала, чи змінилося б ваше ставлення до Алли та Максима?" – запитав у Вайкуле ведучий.

"Так. Стосунків би не було", – коротко заявила Вайкуле.

Вона наголосила, що їй не довелося про це навіть думати, оскільки Галкін "миттєво відреагував" після того, як РФ здійснила повномасштабне вторгнення в Україну.

"Він гарна людина", – висловилася Вайкуле про Галкіна.

Контекст

Вайкуле з Пугачовою і Галкіним пов'язує багаторічна дружба.

У перші дні повномасштабного вторгнення РФ в Україну Галкін засудив напад Росії. Незабаром стало відомо, що він із Пугачовою та дітьми виїхав із Росії до Ізраїлю, оскільки у країні почали забороняти його концерти, а рекламодавці стали відмовлятися від співпраці з ним.

Галкін гастролює зараз із концертами у різних країнах. Під час своїх виступів артист часто критикує дії російської влади та пропагандистів.

28 лютого 2022 року Вайкуле записала й оприлюднила в Instagram ролик, у якому, не називаючи країни-агресора, просила зупинити війну. Улітку на концерті в Латвії співачка відкрито виступила на підтримку України. У березні 2023 року артистка заявила, що у повномасштабному російському вторгненні в Україну винен Путін.