ЗАЗ-11024 "Таврія" свого часу мав велику популярність, адже підкуповував автолюбителів доступністю, практичністю та економічністю. Навіть зараз автомобіль має своїх поціновувачів, які часом наважуються на несподівані експерименти. Так, українець перетворив свою "Таврію" на потужний спорткар. Про це пише hyser.

На вторинному ринку купити "Таврію" можна за якихось 1-2 тисячі доларів, тому оголошення про продаж ЗАЗ-11024 за 8300 доларів одразу впадає у вічі. Втім, при першому погляді стає зрозуміло, що машина не проста.

Спорткар із "Таврії". Фото: із мережі
Спорткар із "Таврії". Фото: із мережі

Українець не пошкодували ні часу, ні грошей і вклав у свій ЗАЗ-1102 багато зусиль, щоб перетворити його на унікальний спорткар, заточений під дрифт. Власник кардинально переробив автомобіль і від "Таврії" фактично залишився лише кузов.

Спорткар із "Таврії". Фото: із мережі
Спорткар із "Таврії". Фото: із мережі

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Під капотом "ластівки" встановлений 4-літровий двигун V8 від BMW, який змушує її буквально "літати". Зовнішньо унікальна версія "Таврії" має незвичне забарвлення, розширені арки, а також спеціальні колеса. У салоні встановлений каркас безпеки, а також спеціальні гоночні ковші, що перетворює звичайний український хетчбек на цікавий спорткар.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що село стайл: в Італії виявили рідкісну модифікацію "Таврії", яка була справжньою знахідкою для фермерів.

Також наш портал інформував, експериментальна версія, яку бачили одиниці: як виглядав найперший ЗАЗ-1102 "Таврія".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Дороги? Там, куди ми їдемо, вони не потрібні": в Україні несподівано з'явився DeLorean із "Назад у майбутнє".