Один із трьох найбільших українських мобільних операторів компанія "Київстар", яка користується великою популярністю серед мешканців центральних областей нашої країни, та й самих киян теж, продовжує подавати неприємності своїм клієнтам.

Цього разу українка, яка назвалася Оленою, заявила, що їй продали в магазині "Київстар" другосортний товар, і який при цьому ще й неробочий.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного абонента компанії "Київстар" на порталі для відгуків Otzivua.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

"Придбала в магазині "Київстар" новий стартовий пакет, запечатаний, все як належить. Поклала гроші на рахунок, а користуватися ним не можу. Даний нібито "новий" номер вайбер заблокував, при зверненні до них відповів, що його ніколи не розблокують.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Так як з цього номера раніше проводилося розсилання спаму. Консультанти гарячої лінії "Київстар" допомогти не можуть, порадили купити новий пакет і немає жодних гарантій, що він знову не буде б/в і заблокований.

Не зв'язуйтесь з компанією "Київстар", вони продають вживаний товар, яким скористатися ви не зможете, купіть краще стартовий пакет іншого оператора. Звернуся мабуть зі скаргою до товариства споживачів та з позовом до суду, це вже справа принципу", - розповіла незадоволена українка.

Відгук незадоволеної абонентки "Кієстар", скріншот: Otzivua
Відгук незадоволеної абонентки "Кієстар", скріншот: Otzivua

Нагадаємо, "Космічних тарифів мало": абоненти Київстар скаржаться, що оператор знімає подвійну абонплату.

Раніше повідомлялося, "Пробиває дно за дном": абоненти Vodafone скаржаться на завищені тарифи та поганий зв'язок навіть у містах.

Також, "Подобається 125 грн?": оператор "Київстар" не залишив українцям з кнопковими телефонами вибору.