Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як зауважує експерт, мільйони росіян живуть не в росії, закордоном вони ж вільні у своїх діях, тим не менш, щось не пригадується жоден протест під посольством рф, який би влаштували самі росіяни з бажання зупинити війну.

«Це народ, у якого генетично підшито бути рабами. Тобто люди, які живуть за кордоном і мають волю, не можуть навіть вийти і сказати: «Зупиніть війну». Про що взагалі йдеться? Тому я вважаю, що немає хороших росіян. Адекватних росіян зі 140 мільйонів є тільки 3%, максимум 5%. Що заважає цим людям збиратися і блокувати роботу посольства, говорити про те, що потрібно зупинити війну?», - запитує Георгій Біркадзе.

На його думку, російська опозиція чомусь вирішила, що руками українців вони можуть вирішити проблему із режимом путіна, а тоді прийти і сказати, що це вони працювали над ліквідацією президента рф.

«Це люди, у яких є дійсно 3 коди: код тупості, код бути рабами і код знищувати все, що вони мають. Все навколо знищити, бути тупими і бути рабами. Ми говоримо, от як вони могли взірвати (ред. – Каховську ГЕС). Я не здивуюся, якщо вони зараз візьмуть і вдарять ядеркою по бєлгороду», - стверджує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, «Цвах» розповіла, що її, 23-літню дівчину, привело у батальйон «Братство».

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, що буде із корумпованими чиновниками.