Нещодавно в Україні підняли тарифи на електроенергію, але це не позначиться на житлових субсидіях. Таку заяву в ефірі Національного телемарафону зробив голова Пенсійного фонду України Євген Капінус, повідомляє пресслужба відомства.

За словами глави ПФУ, зростання тарифів на електроенергію не позначиться на розмірі житлової субсидії ні в бік зменшення, ні в бік збільшення. Громадяни, які отримували цей вид допомоги, продовжать її отримувати у повному обсязі.

Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube
Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube

Євген Капінус наголосив, що незважаючи на складну ситуацію в Україні, Пенсійний фонд продовжить своєчасно перераховувати громадянам виплати, зокрема й субсидії. Водночас українцям, які не зможуть отримати субсидію, слід звернутися до органів ПФУ за роз'ясненнями.

ПФУ. Фото: Youtube
ПФУ. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Крім того, глава Пенсійного фонду обмовився кількома словами про субсидії на новий опалювальний сезон. Він зазначив, що розмір допомоги розраховуватиметься виходячи з кількості поданих заявок і запевнив, що проблем із субсидіями взимку не буде.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що довго розбиратися не будуть: в українців можуть відібрати частину субсидії, хто в зоні ризику.

Також наш портал інформував, як українцям безболісно зняти арешт із пенсійної картки: питання вирішується за один день.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні зросла середня заробітна плата, за якою вважають пенсії: чого чекати пенсіонерам?