П’ятниця, 26 Квітня

Львівські IT-спеціалісти створили безкоштовний застосунок для пошуку закладів і резервації столиків

Оперативні новини у нашому каналі в Telegram!

Чотири айтішники зі Львова — Роман Савицький, Данило Хойда, Макс Гаравський і Роман Коростенський — створили застосунок Zupa для пошуку закладів і резервації столиків. З 25 травня він працює у Львові, пише Dev.ua.

Zupa функціонує на основі SaaS-моделі (Software as a Service), надаючи ресторанам передову платформу для управління своїм бізнесом. Ця модель включає щомісячну або річну підписку, яка надає ресторанам доступ до наших інструментів управління, орієнтованих на залучення та обслуговування клієнтів.

Сам додаток для відвідувачів є безкоштовним, створюючи значну базу користувачів для ресторанів, які є партнерами стартапу.

Команда вже випустила застосунок для відвідувачів ZUPA на iOS і Android, над яким працювали цілий рік. Спробувати, як він працює, можна за посиланням нижче.

Це лише перша частина плану. Наступний крок — створення застосунку для ресторанів, який буде спрощувати управління закладом і створювати пряму взаємодію з відвідувачами на платформі.

Зараз стартап активно шукає підтримку, беручи участь в акселераційних програмах і пітчах у венчурні фонди. Головне завдання айтішників сьогодні — масштабування і створення платформи та екосистеми.