З лікарень Рівного евакуювали усіх пацієнтів, які змогли вийти

Утім, вибухівки так і не знайшли

Повідомлення, яке сьогодні надійшло до рятувальників (а ті, своєю чергою, передали його у поліцію), виявилося неправдивим.

Інформація про замінування дев’яти медзакладів Рівного (лікарень і двох пологових будинків) не підтвердилася: слідчо-оперативні групи, вибухотехніки, кінологи та екстрені служби не виявили там будь-яких вибухових предметів чи речовин.

Між тим, із приміщень лікарень довелося евакуювати пацієнтів, які мали змогу вийти на вулицю. У відділеннях із тяжкохворими пацієнтами обстеження здійснювалося у присутності лікарів.

Нині правоохоронці вирішують питання щодо внесення відомостей за фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Додамо, що аналогічні повідомлення про замінування усіх лікарень сьогодні отримали й полісмени Тернополя, Херсона та Харкова.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень