Нещодавно хірург Едгар Камінський прокоментував розлучення з учасницею гурту "НеАнгели" Славою Камінською. Однак потім він опублікував новий пост у Instagram, який присвятив своїй мамі, підігрівши цим інтерес шанувальників.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Під спільним фото з мамою Камінський розповів про її віру у дітей, підтримку, гарний настрій і про те, що вона ніколи не сварилася, не вживала алкоголь. А також – вчила дітей не піддаватися емоціям. Хірург подякував матері і зазначив, що "багато жінок не хочуть, щоб їхні чоловіки так сильно любили свою маму і були "матусиними синками". Але при цьому, бажають, щоб власні діти любили їх так само сильно".

"Так склалося, що моїм вихованням займалася мама. Про батька зараз розповідати не буду. Всьому свій час. Але факт його присутності в моєму житті зафіксуйте. До батька ставлюся добре", – написав Едгар.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У свою чергу прихильники припустили, що він таким чином натякнув на справжню причину розлучення зі Славою, яка майже не спілкувалася з його мамою. Сам Едгар на коментарі фанатів не відповів і можна тільки припустити, що пост був завуальовано адресований співачці.

Нагадаємо, Камінська протролила заяву чоловіка про розлучення.

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік Слави Камінської вперше прокоментував розлучення зі співачкою.

Також портал Знай.uа писав, що Вікторія Смеюха не приховує, що має конфлікти зі своєю партнеркою по сцені Славою Камінською.