• Головна
  • "70 000 грн зарплати на місяць": працьовитих і кмітливих українців, яким потрібна робота, терміново кличуть працювати
10:29, 28 березня

"70 000 грн зарплати на місяць": працьовитих і кмітливих українців, яким потрібна робота, терміново кличуть працювати

"70 000 грн зарплати на місяць": працьовитих і кмітливих українців, яким потрібна робота, терміново кличуть працювати

Дистанційна робота стала надзвичайно популярною серед українців із початком пандемії коронавірусу. А з тих пір, як в Україні почалася повномасштабна війна, працювати онлайн воліють дедалі більше громадян. Причому заробітки на таких вакансіях пропонують дуже пристойні. Декому не треба бути бути айтівцем, щоб отримувати зарплату до 70 тисяч гривень.

Як інформує "Today.ua,", за якими вакансіями пропонують пристойну зарплату, видно із пропозицій на великому кадровому порталі.

Продавець QR-кодів на пам'ятники – до 45 тис. грн на місяць

На таку роботу в одному з міст готові взяті шукачів без досвіду. За кожного клієнта передбачена окрема плата. Якщо замовлень буде багато, то за місяць можна заробити до 45 тис. гривень. QR-код на пам'ятнику містить повну інформацію про загиблого. Він може або доповнювати напис на пам'ятнику, або навіть його повністю замінити.

"Перспективи кар'єрного зростання: Доведіть свою ефективність та станьте керуючим відділом продаж!" – спокушає роботодавець.

Головне, що подібним закладам майже не загрожує безробіття. Конвеєр смерті у нинішній Україні працює набагато ефективніше за конвеєр життя.

Фахівець служби підтримки - 20 тис. грн

У посадові обов'язки такого спеціаліста буде входити приймання вхідних звернень від клієнтів через електронну пошту або через онлайн-чати. Крім того, треба вміти приязно спілкуватися з клієнтами, щоб вони захотіли ще не раз скористатися послугами компанії.

"Проявляти клієнтоорієнтованість у роботі та максимально допомагати у вирішенні питань", - одна з головних вимог до шукачів роботи.

Деяким українцям на дистанційній роботі обіцяють зарплату до 70 тисяч гривень

Деяким українцям на дистанційній роботі обіцяють зарплату до 70 тисяч гривень

Менеджер з продажу (B2B) зі знанням німецької – до 40 тис. грн

Крім такої привабливої зарплати, майбутньому працівнику обіцяють ще й інші "плюшки" від майбутнього місця роботи.

"Робота 9:00 до 17:00 з перервою на обід. Є час на себе. Супер цікаві клієнти, які розвивають. Комфортний і сучасний офіс в центрі міста. Всі необхідні ресурси для виконання завдань. Компанія оплачує професійні курси з розвитку, компенсує заняття спортом", – йдеться в оголошенні.

Менеджер з продажів зі знанням чеської чи словацької - до 70 тис. грн

За такою вакансією обіцяють найбільшу зарплату. Але претендент на вакансію має досконало володіти або принаймні вільно спілкуватися чеською або словацькою мовами на рівні (В1-С2). Водночас було б не кепсько, якби в нього були навички з продажу товару. Крім того, до претендента висувають ще низку доволі жорстких вимог.

"Здатність до швидкого навчання та прагнення постійно розвиватись. Здатність визначити потреби клієнта та пропонувати індивідуальні рішення. Грамотна мова та сильні комунікаційні навички", - пишуть в оголошенні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Робота #вакансії #звільнення
ТОП новини
"Арктичний холод пре в ці області, прогноз стривожив навіть синоптиків": куди суне мороз у -17 градусів, дощ і снігопад?
"Тариф на електроенергію з 1 травня оприлюднено": хто з українців платитиме на 60% менше, а кого приголомшить ціна?
"Потужна негода пре в ці області, навіть синоптики приголомшені прогнозом": де буде мороз у -21 градус, дощ і снігопад?
"Шалений успіх, багатство і втілення мрій": ці 2 знаки Зодіаку у другій половині весни зіткнуться з доленосними подіями
Оголошення
live comments feed...