StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Алла Пугачова попросила вибачення: з'явилися деталі

28 березня 2024, 09:49
Алла Пугачова вперше прокоментувала теракт у "Крокус Сіті Холі".
Алла Пугачова
Алла Пугачова написала загадковий коментар / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey/

Російська співачка Маніжа опублікувала пост, в якому вона стала на захист таджиків після теракту в "Крокусі". Алла Пугачова, яка публічно не підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, прокоментувала публікацію співачки.

На своїй сторінці в соцмережах Маніжа заявила, що у тероризму немає національності. Пугачова лаконічно написала під постом співачки:

"Прости!"

відео дня
Алла Пугачова прокоментувала публікацію Маніжі
Алла Пугачова прокоментувала публікацію Маніжі / фото: скрін instagram.com/manizha/

Але точно не відомо, що саме мала на увазі Примадонна.

Зазначимо, Пугачова не приховує, що є прихильницею таланту Маніжі і навіть відвідувала її концерт в Ізраїлі минулого року.

"Ніколи не була на сольному концерті Маніжі, а в Ізраїлі пощастило побачити і почути цю дивовижну самобутню артистку. Запалила вона не по-дитячому. Який контакт із публікою! Які пісні неординарні! Спасибі, Маніжа, ти молодець!" - зазначила тоді Алла Борисівна.

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисерка-постановниця, музична продюсерка, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням занести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесено до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Алла Пугачова - останні новини по темі

Зазначимо, Алла Пугачова відреагувала на терористичний удар по Кривому Рогу, про який розповіла Могилевська на своїй сторінці в соцмережах. Примадонна написала, що душею з українцями.

А також російська пропагандистка Маргарита Симоньян вирішила налякати Аллу Пугачову. Вона заявила, що замок Пугачової в селищі Грязь, нібито за законом, можуть відібрати.

Читайте більше про Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти