StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Алла Пугачова перервала мовчання і звернулася до росіян

28 березня 2024, 13:17
Алла Пугачова вперше прокоментувала теракт у "Крокус Сіті Холі".
Алла Пугачова
Алла Пугачова вийшла на зв'язок / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey/

Легендарна російська співачка Алла Пугачова, яка публічно засуджує вторгнення Росії в Україну і виїхала з сім'єю з країни-терориста до Ізраїлю, вирішила висловитися про теракт у "Крокусі".

На своїй сторінці в соцмережах Примадонна написала:

"Скорбота має бути в душі, а не в соцмережах. Амінь!"

відео дня

Зазначимо, що до цього сталася справжня атака з боку росіян на сторінку Пугачової. Вони вимагали, щоб артистка висловила слова співчуття постраждалим після теракту.

Владислав Лісовець погодився з Пугачовою. "Підтримую", - зазначив стиліст. Також публікацію зірки оцінили Юрій Титов та інші. Але знайшлися й ті, хто написав усілякі гидоти зірці:

"Аллочка, ми про вашу "скорботу" все давно все зрозуміли. З Росією ви давно нічого спільного не маєте, як і з нашими скорботами!!!";

"Навіщо виставляти свої страшні фото?";

"Сиділа б мовчала до останнього".

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисерка-постановниця, музична продюсерка, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням занести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесено до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Алла Пугачова - останні новини по темі

Зазначимо, Євген Болдін, колишній обранець Примадонни, заявив, що Пугачова все ж таки повернеться жити в терористичну РФ і їй все пробачать.

А також нещодавно з Аллою Пугачовою в ресторані зіткнулася прихильниця на ім'я Олександра Сухова, яка зібрала подруг на бранч. Пугачова не стала заперечувати і з задоволенням сфотографувалася з дівчатами.

Читайте більше про Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти