StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Жінка всю ніч рятувала "їжачка", але вранці вона дізналася, що це за звір

28 березня 2024, 12:36
Любителька тварин вирішила, що знайшла на тротуарі малюка їжачка і обережно взяла його на руки, щоб віднести додому і вигодувати.
 Жінка всю ніч доглядала за хворим
Жінка всю ніч доглядала за хворим "їжачком" - на ранок її здивуванню не було меж / Колаж Главред, фото: Kennedy News and Media

Одна жінка спробувала врятувати, як вона вважала, "дитинча їжака", але була сильно здивована, коли привезла його до ветеринара.

Любителька тварин вирішила, що знайшла на тротуарі малюка їжачка і обережно взяла його на руки, щоб віднести додому і вигодувати. Вона була в паніці, коли до ранку маленьке звірятко не одужало, і вона терміново відвезла його в лікарню для диких тварин, щоб його оглянув професіонал, пише TheMirror.

Однак жінка була приголомшена, коли менеджер лікарні Джанет Котце повідомила їй жахливу новину - вона врятувала зовсім не дитинча їжака, оскільки маленька пухнаста кулька насправді була клаптиком вовняної шапки.

відео дня

Джанет, яка працює в заповіднику і лікарні дикої природи Лоуер-Мосс-Вуд у Кнатсфорді, Чешир, розповіла, що жінка прийшла в четвер вранці з картонною коробкою під пахвою і розповіла, що провела ніч, намагаючись вмовити "дитинча ссавця ссавця" поїсти з маленького блюдечка з їжею.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна газета у форматі таблоїд. Є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Гармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "відображенням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Гармсворт вирішив зробити газету більш кольоровою і з більш широким колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

"Це був перший прийом за день. Жінка прийшла з коробкою, сказала, що знайшла на тротуарі малюка їжака, він був холодний, і вона підібрала його. Мене це насторожило, адже для їжачків це дуже рано, тому я трохи занепокоїлася. Я забрала в неї коробку і віднесла її в приймальний покій, який знаходиться в окремій кімнаті. Я відкрила коробку і не могла повірити в те, що побачила. Я подумав: "Це точно не їжачок, можливо, це якась інша пухнаста істота". Я зрозуміла, що це не їжак і взагалі не тварина", - поділилася ветеринар.

Жінка подумала, що це їжак
Жінка подумала, що це їжак / Фото: Kennedy News and Media

Вона поклала його назад у коробку і віддала жінці, яка спершу не повірила ветеринару, а потім зніяковіло пішла додому разом із коробкою та "їжачком".

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти