facebook

Вистачить один раз сходити до супермаркету: яке підвищення приготували пенсіонерам у квітні

Більшість людей похилого віку отримують такі пенсії, яких ледве вистачає задоволення елементарних потреб. Це змушує їх економити навіть на продуктах харчування. Проте, деякі пенсіонери в Україні мають щастя, оскільки їм додадуть др пенсії по 500 гривень.


Пенсіонери віком 65 років і старші, які мають повний стаж, отримуватимуть підвищені виплати. Цій категорії громадян уже вкотре підвищували мінімальну пенсію у зв’язку зі збільшенням мінімальної заробітної плати у січні. З невеликою затримкою у березні їхні пенсії зросли до 2840 гривень.

Вже у квітні мінімальну заробітну плату буде підвищено до 8000 гривень, а водночас зросте і пенсія 65-річних – до 3200 гривень. Таким чином, завдяки подвійному підвищенню, розмір виплат цієї категорії громадян збільшиться на 520 гривень.

Читайте також:  Вже попередили: українців позбавлятимуть субсидій та виплат з безробіття

The post Вистачить один раз сходити до супермаркету: яке підвищення приготували пенсіонерам у квітні first appeared on UA-IN.

Запис Вистачить один раз сходити до супермаркету: яке підвищення приготували пенсіонерам у квітні спершу з’явиться на UA-IN.

Джерело.



Категорії: