$39.60 €42.44
menu closed
menu open
weather +13 Київ

Чи ліквідує ІДІЛ Путіна, Кремль у вирві, збили літак за 15 секунд, китайські інопланетяни. Інтерв'ю Бацман з ізраїльським журналістом Ауслендером. Відео G

Чи ліквідує ІДІЛ Путіна, Кремль у вирві, збили літак за 15 секунд, китайські інопланетяни. Інтерв'ю Бацман з ізраїльським журналістом Ауслендером. Відео Ауслендер: Вважаю, після теракту в Підмосков'ї буде чергове закручування гайок у Росії, чергові репресії
Фото: Сергей Ауслендер / YouTube

На YouTube-каналі головної редакторки видання "ГОРДОН" Олесі Бацман вийшло інтерв'ю з військовим журналістом з Ізраїлю Сергієм Ауслендером.

Під час інтерв'ю Ауслендер говорив про:

  • теракт у концертному залі Crocus City Hall у Підмосков'ї й те, хто стоїть за цим нападом;
  • те, чи вплине цей теракт на війну в Україні;
  • те, чи зможе терористична організація ІДІЛ ліквідувати президента РФ Володимира Путіна;
  • те, чому Росія відновила масовані обстріли України;
  • те, чи введе Захід війська в Україну.

"Не знаю, як теракт [у Crocus City Hall] може вплинути на війну в Україні... Київ, як і інші міста, вони як обстрілювали, так і будуть... У цьому сенсі мало що зміниться. Вважаю, що це більше позначиться на внутрішніх справах у Росії: буде чергове закручування гайок, чергові репресії, почалося вже бурхливе обговорення повернення смертної кари... У цьому сенсі вони на повній швидкості повертаються до стандартів 1937–1938 років", – сказав журналіст.

Ауслендер народився 1972 року в Хабаровську (Росія). Закінчив факультет журналістики Далекосхідного державного університету. Працював на телебаченні, висвітлював воєнні конфлікти. 2008 року репатріювався до Ізраїлю. Зараз веде свій YouTube-канал (понад 200 тис. підписників) і Telegram-канал "Война с Ордой" (120 тис.).

Відео: Алеся Бацман / YouTube