Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Судний день для росії. Чи буде помста за неправдиво звинувачених? Взагалі ось ці люди, яких арештували ФСБшники, вони ж непричетні до теракту? Як насправді було діло?

Дуже ретельно обирали час, день і місце. І я бачу, як от є план, схема, двері, вхід, вихід, аварійні виходи, кудою зайти, кудою будуть виходити. Це все сплановано, тому що потрібно мобілізувати, а нема мотивації. Просто план, обирають людей абсолютно запрограмованих, таких холодних, пуста голова. Я не знаю, як, але психологічно стерто все.

Показати, що росію чекає загроза, якщо не вставати і не захищати. От я бачу мітинги будуть скоро, за росію, за «родіну», за росію.

Чи зможе росія зараз провести мобілізацію і набрати чергове гарматне м'ясо?

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Вони вже це роблять. Так, молодші, до 27, отаких молоденьких. І ще я бачу якісь військові школи, де дітей крадуть наших і активно будуть запрошувати з росії, із сіл. Готують через 10 років також як військових. Крадуть дітей, вивозять.

Якусь кількість, 40% мобілізують від того, що планують, не повну кількість.

Чи становлять ось ці мобілізовані загрози для України? Яка взагалі їхня доля?

Диявол хоче пити дитячу кров, дитячі жертви, свої, чи наші, чи з інших країн – без різниці. Вони будуть гинути і проливати кров, і на них буде відбиватися карма вбивць.

Як повідомляв Знай.ua, Литовський заявив, що Польща так чи інакше втягнеться у нашу війну з росією, і російські ракети цьому посприяють.

Також Знай.ua писав про те, що Максімуза розповіла, чи впораємося ми із російськими «Цирконами».