StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Нічого від тата: який зараз вигляд має 10-річний син Жанни Фріске

29 березня 2024, 01:30
Платон Шепелєв розбиває серця шанувальникам співачки своєю фотографічною схожістю.
Жанна Фріске
Дмитро Шепелєв показав, який вигляд має єдиний син Жанни Фріске Платон / колаж: Главред, фото: kino-teatr.ru

Платону Шепелєву, синові Жанни Фріске, було трохи більше двох років, коли співачка померла від неоперабельної пухлини головного мозку. Про свою хворобу артистка дізналася через кілька місяців після народження першого і єдиного сина.

Турботу про хлопчика після смерті матері повністю взяв на себе його батько - білоруський ведучий і фактичний чоловік Жанни Фріске Дмитро Шепелєв. Через два роки після смерті співачки він вступив у стосунки з дизайнеркою Катериною Тулуповою.

На двох у пари троє дітей - син Шепелєва і Фріске Платон, донька Тулупової від попередніх стосунків Лада, і спільний син Тихон, який з'явився на світ 2021 року. Усі троє стали героями передачі, яку веде Дмитро Шепелєв, повідомляють росЗМІ.

відео дня

Поки Платон був маленьким, Шепелєв намагався оберігати його від підвищеного інтересу преси. Зараз йому вже 10 років, і він, на думку шанувальників Жанни Фріске, виглядає точною копією своєї зіркової матері. До того ж, він росте дуже артистичним, і захоплюється музикою. Успіхами сина Дмитро Шепелєв час від часу ділиться в соціальних мережах.

Платон Шепелєв зі зведеною сестрою
Платон Шепелєв зі зведеною сестрою Ладою / Пресслужба телеканалу
Дмитрий Шепелев, Платон Шепелев, Лада
Дмитро Шепелєв із сином Платоном і падчеркою Ладою / Пресслужба телеканалу

Хто така Жанна Фріске?

Жанна Фріске - російська акторка ("Про що говорять чоловіки", "Нічна Варта", "Денна Варта"), співачка, ведуча. Колишня учасниця гурту "Блестящие". У 2015 році у віці 40 років померла від гліобластоми (неоперабельної пухлини головного мозку).

Останні зіркові новини:

Раніше молода дружина старого коміка-путініста Євгена Петросяна здивувала своїм виглядом. Тетяна Брухунова продовжує хвалитися безглуздим вбранням і стрункою фігурою, що, на думку Мережі, погано вписується в легенду про другі пологи.

Також стало відомо, що колишній чоловік Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, розлучився з другою дружиною. Крім того він зробив заяву про емоційний спіч своєї нової дівчини, яка вилаяла його матом у соціальних мережах.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти