• Головна
  • Сума збитків чимала: у Тернополі чоловік пошкодив автомобілі, які на його думмку були припарковані неправильно (ФОТО, ВІДЕО)
12:17, 29 березня

Сума збитків чимала: у Тернополі чоловік пошкодив автомобілі, які на його думмку були припарковані неправильно (ФОТО, ВІДЕО)

Сума збитків чимала: у Тернополі чоловік пошкодив автомобілі, які на його думмку були припарковані неправильно (ФОТО, ВІДЕО)

У Тернополі місцевий мешканець виявив своє невдоволення, щодо припаркованих автомобілів у незаконний спосіб, пошкодивши машини. Це привернуло увагу правоохоронців до тернополянин.

"Йде мова про правопорушника, якого поліцейські підозрюють в умисному пошкодженні чужих автомобілів. Він обливав машини невідомою речовиною, яка знищувала лакофарбове покриття. За словами фігуранта, йому не подобалося, що автівки були неналежним чином припарковані в дворі спального району в Тернополі. Такими діями чоловік спричинив чималі матеріальні збитки потерпілим, а собі нажив проблеми із Законом. Закликаю громадян, не чинити самосуд у ситуаціях, які вас обурюють чи викликають певні побутові незручності. У будь-якому випадку необхідно діяти виключно у правовому полі та звертатися до відповідних служб для вирішення проблеми", - відзначив Сергій Зюбаненко, начальник ГУ НП у Тернопільській області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#машини #пошкодив #автомобіль #тернопіль #чоловік #кислота
ТОП новини
"Арктичний холод пре в ці області, прогноз стривожив навіть синоптиків": куди суне мороз у -17 градусів, дощ і снігопад?
"Тариф на електроенергію з 1 травня оприлюднено": хто з українців платитиме на 60% менше, а кого приголомшить ціна?
"Потужна негода пре в ці області, навіть синоптики приголомшені прогнозом": де буде мороз у -21 градус, дощ і снігопад?
"Шалений успіх, багатство і втілення мрій": ці 2 знаки Зодіаку у другій половині весни зіткнуться з доленосними подіями
Оголошення
live comments feed...