«Циліндр, поясна і мікро»: 6 наймодніших сумок весни-2024 (ФОТО)

Також у тренді - велика містка, портфель та мінімалістична сумки

Велика і містка

З такими сумками ми бачимо зірок на вулицях. У велику сумку все поміститься і з нею зручно гуляти з малюком, йти в магазин за покупками і навіть йти на роботу, якщо з собою потрібно багато що взяти. 

Мінімалістична

Лаконічна сумка, без зайвих деталей завжди буде актуальною. Особливо якщо обрати її у базових класичних кольорах: чорному, коричневому, білому, бежевому. 

Поясна

Сумка на поясі, з якою вільні руки під час прогулянки, прийшлася до смаку модницям. Тож не втрачає популярності. Вони є у класичному, спортивному, вуличному стилях. Виготовлені зі шкіри, тканини. 

Циліндр

Така сумка здається маленькою, але, завдяки своїй довжині і формі, вона досить містка. Вона також може стати альтернативою наплічній сумці-слінг. 

Крихітна

Якщо все, що вам потрібно взяти з собою, це телефон, ключі та помада, то у пригоді вам стане мікросумка. Така буде доречна при поході в кіно чи на концерт. Та й на прогулянці згодиться. 

Портфель

Це сумка для ділових жінок. Вона має строгу геометричну форму. І втілює в собі сувору елегантність. 

За матеріалами vogue.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень