Іванна Сахно, голлівудська актриса з українським корінням, розповіла цікаву історію про своє рішення розірвати контракт із Netflix. У своєму інтерв'ю вона поділилася, що їй запропонували роль у серіалі цієї великої платформи, де вона мала зіграти американку з минулим із СРСР.

Зйомки не встигли розпочатися, оскільки студія закрилася на Covid. Проте, актриса розповідає, що її команда знала її позицію щодо росіян і не пропонувала їй подібні контракти.

Іванна Сахно / фото: скріншот Youtube
Іванна Сахно / фото: скріншот Youtube

Навіть незважаючи на те, що роль у серіалі на Netflix це великий стрибок у кар'єрі, і в таких великих зйомках актрисі довелося б зніматися вперше, Іванна зізналася, що не може чесно та гідно втілити цей образ, особливо персонажа минулого російської імперії.

Тому вона вирішила відмовитися від контракту.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Однак, оскільки вона вже була у складі проекту, через втрату прибутку через відмову Іванки, Netflix висунув вимоги, що в подальшій своїй роботі з ними вона повинна буде віддати 50% своєї заробітної плати.

Сахно не уточнила суму штрафу за порушення контракту, але сказала, що через свої моральні принципи вона за жодних обставин не погодиться грати росіянку.

Також наш портал ділився, "Розплакалася у мене на плечі": зірка українського кіно згадав уразливу Анастасію Заворотнюк

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що Юрій Ткач із "Квартал 95" зганьбився перед "дівчинкою Кравець" Нікітіною: "Ха-ха-ха. Дуже смішно"

Вам буде цікаво дізнатися, "Не роби так": Ганна Саліванчук зізналася, що її відстежує "маньячелло"