У квітневій лінійці ігор для PlayStation Plus будуть представлені три круті ігри – Immortals of Aveum для PS5, Minecraft Legends для PS4 та PS5 та Skul: The Hero Slayer для PS4. Погляньмо на них ближче і дізнаємося, коли можна буде зіграти.

Immortals of Aveum – це класний магічний шутер від першої особи, де ти граєш за Джека, який приєднується до елітного ордену магів, щоб урятувати світ від краю загибелі.

Minecraft Legends / фото: скріншот Youtube
Minecraft Legends / фото: скріншот Youtube

Ти можеш використовувати магію як для нападу, так і для захисту, розблокувати купу заклинань та талантів, а також створювати магічне спорядження. Загалом, стань наймогутнішим магом у світі Aveum!

Minecraft Legends – це стратегічна гра, де тобі належить дослідити біоми та ресурси у світі Minecraft. Тобі доведеться створювати спілки з різними персонажами та мобами, щоб захистити верхній світ від руйнування. Тут є і онлайн-режими для гри з друзями, тому можна зібрати компанію і підкорювати світ разом.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Overwatch 2 / фото: скріншот Youtube
Overwatch 2 / фото: скріншот Youtube

Крім того, підписники PlayStation Plus матимуть доступ до ексклюзивного набору Overwatch 2. У цьому пакеті на вас чекають легендарні скіни для героїв, такі як Бджоляр Сигма і Сіметра в стилі ар-деко, а також ряд епічних образів і перепусток рівнів бойового пропуску.

Цей ексклюзивний набір буде доступний протягом обмеженого часу, тому не пропустіть можливість придбати його та прикрасити своїх персонажів у Overwatch 2.

Ігри будуть доступні для учасників PlayStation Plus з вівторка, 2 квітня, по понеділок, 6 травня.

Раніше ми писали про те, що тричі гри STALKER виходять на консолі: готуй джойстик

Крім того, Знай.ua повідомляв, P UBG отримає нове життя: на гру чекає безліч змін