Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікаві новини. Справа в тому, що вихід серіалу Fallout підняв нову хвилю інтересу до ігор, які стали джерелом його натхнення. Деякі з них б'ють рекорди популярності, залучаючи нових гравців та повертаючи старих.

Тим часом, розробники готують велике оновлення до четвертої канонічної частини. Але ми також знаємо, що можемо розраховувати і на продовження Fallout 5. Що про нього відомо?

Про це розповіли відомі блогери та ігрові оглядачі на порталі IGN.

Перші кадри з серіалу Fallout.Фото: Amazon Prime Video
Перші кадри з серіалу Fallout.Фото: Amazon Prime Video

Хоча до її виходу ще багато років, Bethesda відверто заявила, що Fallout 5 знаходиться в процесі розробки, і навіть сказала, що це буде наступний великий проект студії після виходу The Elder Scrolls 6. Ми також бачили новини про те, що творці вже мають ідеї про майбутній сюжет, і вони навіть розповіли сценаристам серіалу, щоб ті уникали схожості.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Перше і найважливіше, що слід звернути увагу: Fallout 5 не вийде ще дуже довго. Як сказав журналістам режисер серії Тодд Говард в інтерв'ю у 2022 році: "Elder Scrolls 6 знаходиться на стадії препродакшну, і, знаєте, ми збираємося зайнятися Fallout 5 після цього".

Bethesda неодноразово заявляла, що розробка The Elder Scrolls 6 стане основним напрямком діяльності студії після завершення роботи над Starfield, яка вийшла лише наприкінці 2023 року.

Враховуючи, що глава Xbox Філ Спенсер заявив під час торішнього судового процесу Microsoft проти FTC, що сама The Elder Scrolls 6 не очікується ще протягом "п'яти років", можна з упевненістю припустити, що перші реальні дані про Fallout 5 ми дізнаємося ще пізніше.

Fallout / фото: скріншот Youtube
Fallout / фото: скріншот Youtube

Bethesda розробила попередні плани для Fallout 5. Хоча робота над сиквелом ще тільки починається, Тодд Говард зізнався, що витратив певний час на створення основи для Fallout 5 і на те, куди він хоче повести франшизу далі. 2021 року Говард розповів: "У нас є односторінковий документ про Fallout 5, про те, що ми хочемо зробити".

Тобто зараз у творців є загальна концепція та кілька ідей на ранніх стадіях.

Щодо того, на яких платформах вийде Fallout 5, можна з упевненістю припустити, що вона буде доступна на консолях Xbox і ПК з огляду на те, що Bethesda тепер відійшла під прапор Microsoft.

Нагадаємо, для "яблучних" фанатів: гаджет Apple, який анонсували у 2018 році, засвітився на відео.

Раніше повідомлялося, що духовного спадкоємця Fallout вже можна забрати безкоштовно в EGS: не пропустіть.

Також, "Це не Відьмак 3 у новому одязі": розробники The Witcher 4 приготували геймерам подарунок.