Не день, а просто вибухова феєрія! Не встигли окупанти оговтатись після розгрому авіації в Джанкої, як безпілотники ГУР сьогодні вранці атакували авіаційний завод у російському Татарстані. Ще на початку квітня весь світ шокувала новина, як українські дрони вперше дісталися Татарстану, який знаходиться за понад 1000 км від України. Тоді під удар потрапив завод зі збірки «Шахедів».

Сьогодні ж вдень, якщо посилатися на інсайдерську інформацію українських ЗМІ, то ціллю став авіазавод ім. Горбунова у Казані, де ворог виготовляє та ремонтує бомбардувальники Ту-22М та Ту-160М, за допомогою яких Росія здійснює ракетні атаки проти України.

За інформацією джерел, вибухи на території авіазаводу ім. Горбунова у Казані пролунали 17 квітня близько 10 години ранку (за Києвом). Як повідомляють місцеві ЗМІ та користувачі соцмереж, перед вибухами спрацювала сирена повітряної тривоги в районі казанського авіаційного заводу. Одночасно розпочалася евакуація персоналу з території підприємства.

Також вночі було завдано удару по аеродрому в Джанкої. Знищено 5 пускових установок С-400 та C-300 та РЛС. 22 особи безвісти зниклих.

Стверджується, що на фото – ЗРК С-400 «Тріумф». Удар завдано двома тактичними балістичними ракетами MGM-140 ATACMS.

Також вражено пункт прийому та ремонту військової техніки.

А от Росавіація заявила, що аеропорти Казані, Нижнього Новгорода та Набережних Челнів передбачувано не приймають і не випускають рейси через загрозу атаки безпілотників.
Також аеропорт Шереметьєво у Московській області не приймає та не випускає рейси через загрозу БПЛА. Ой, а що трапилось?

А тим часом в мережі почали поширювати фото та відео вибухів на території заводу, спричинених атакою БПЛА.