StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

MamaRika поскаржилася на чоловіка: "Раніше такого не існувало в наших стосунках"

17 квітня 2024, 15:58
МамаРіка зізналася, що підливає масла у вогонь, у якому тліє її шлюб із Сергієм Середою.
MamaRika, Сергей Середа
MamaRika новини - МамаРіка зізналася, чому чоловік її ревнує / колаж: Главред, фото: instagram.com/mamarika_official

Українська співачка MamaRika (Анастасія Середа, в дівоцтві - Кочетова) та музичний продюсер і комік Сергій Середа зараз переживають важку кризу в шлюбі. Емоції артистки щодо сімейних проблем знайшли відображення в її пісні "Хтось йде".

МамаРіка та її чоловік зазначають: їхні стосунки зіпсувалися не з однієї конкретної причини. Удар завдала їхня сукупність. Масла у вогонь підлили ревнощі, які Середа раптово став відчувати до своєї зіркової дружини.

"У нас це почуття раніше не існувало в наших стосунках. Ми настільки довіряли, що не було навіть місця ревнощам. Тепер, коли я знову відновила себе, я знов віднайшла себе і даю собі можливість бути тою Настею, якою я була до дитини, він забув, що я такою можу бути", - розповіла співачка на подкасті "Чат Дівчат".

відео дня

МамаРіка зазначила, що віднедавна стала більше уваги приділяти собі, своєму розвитку, своїм потребам. Ця зміна викликає в Сергія суперечливі почуття, він намагається її контролювати, що призводить до нових сварок.

"У нього є ревнощі. Ще це додає масла до вогню. Я трішечки змінила прошивку, я зараз вперше за два з половиною роки згадала, хто я є. У мене відновилася сексуальна енергія. Останні пів року я собою активно займаюся. Десь є якісь ревнощі: "А що ти? Де ти? А чого ти?". Якогось простору особистого хочеться, а у нас зараз ще й в цьому проблеми. Я десь можу зависнути, а він: "А де ти?" - зізнається MamaRika.

MamaRika - останні новини:

Раніше стало відомо, що співачці MamaRika стало погано просто перед концертом. Артистку забрала карета швидкої, де медики надавали їй першу допомогу.

Також МамаРіка скаржилася на зайві кілограми, які вона "наїла" за свята. При цьому співачка зазначила, що її чоловікові нові округлі форми зірки припали до смаку.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти