Новий електромобіль китайської компанії Xiaomi під назвою SU7 почав швидко втрачати покупців . Більше половини замовлень на цей перший автомобільний проект Xiaomi вже скасовано. Про це повідомляє сайт ITHome.

Якщо бути точнішими, то 55% замовників Xiaomi SU7 вирішили відмовитись від придбання цих електромобілів. Відповідно до умов договору, вони можуть скасувати замовлення та повернути передоплату протягом тижня.

Xiaomi SU7, скріншот: Youtube
Xiaomi SU7, скріншот: Youtube

Основною причиною відмови від Xiaomi SU7 називають великі черги на доставку автомобілів. В даний час китайське підприємство здатне випускати всього 9000 машин на місяць, а за перші 24 години продажів електрокар зібрав 88898 замовлень. Отже, клієнтам довелося б чекати на поставки майже рік.

Однак навіть незважаючи на таку велику кількість відмов, на Xiaomi SU7 все ще залишається 60 тисяч замовлень, а отже, завод завантажений на кілька місяців.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Xiaomi SU7, скріншот: Youtube
Xiaomi SU7, скріншот: Youtube

Слід нагадати, що перший електромобіль Xiaomi поки що продається виключно в Китаї за ціною від 215 900 до 299 900 юанів (від $29 900 до $41 500). Експорт автомобілів до інших країн розпочнеться пізніше. Запас ходу становить від 700 до 830 км на одному заряді. Найпотужніший варіант здатний розганятися до 100 км/год за 2,8 секунди.

Нагадаємо, встиг у кіно знятися: таким був перший люксовий автобус ЛАЗ "Україна" із космічним дизайном

Як повідомляв "Знай.ua", відбулася дитяча мрія: простий механік перетворив "Запорожець" на Mercedes-Benz 300SL

Знай.ua писав, Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду