Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

«Ніхто не приховує, що саме Трамп займає таку позицію (ред. – блокує допомогу Україні). Тобто дідусь молодший, Трамп, хоче показати, що старший дідусь, Байден, не в змозі вирішувати геополітичні проблеми. Я ж тому відразу сказав, що 8 місяців, до кінця виборчої кампанії треба готуватися, це найгірший варіант, що залишимося без військової допомоги», - пояснює Роман Цимбалюк.

А тим часом, констатує гість програми, ми бачимо серйозний запал у російських військових, там готується наступ, без пауз транслюється ця геноцидальна лексика, тому на допомогу Україні чекаємо тим паче.

«Я ніколи не був прихильником того, що Україну хтось там зливає, все залежить від нас. По-перше, союзників багато, навіть зараз адміністрація Байдена зі зв'язаними руками, у сенсі без грошей, - це не остання країна на планеті, і вони дуже багато речей можуть вирішити, наприклад, підтримкою антиросійської коаліції, яка продовжує насправді працювати», - наголошує Роман Цимбалюк.

Крім того, зауважує журналіст, поки що немає сенсу і причин говорити, що перемога Трампа абсолютно незаперечна, що це буде 100%. Так, констатує він, ситуація хитається, обидва кандидати йдуть ніс у ніс, маса всього відбувається, всі ці питання, але залишається тільки чекати результатів.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Gaya попередила про катаклізми, які відбудуться у росії найближчим часом.

Також Знай.ua писав про те, що Доній назвав винних та відповідальних за знищення Трипільської ТЕС.