Пральна машина з часом може стати справжнім резервуаром для накипу, залишків миючих засобів, бруду, волосся, ниток і інших відходів. Це може не тільки погіршити якість прання, але й спричинити поломку апарату.

Існують прості методи, як ефективно почистити машину без застосування дорогих засобів. Лимонна кислота та оцет можуть бути не завжди ефективними через потребу в точному дозуванні, а спеціалізовані засоби часто виявляються занадто дорогими та не завжди виправдовують обіцянки виробників.

Пральна машина. Фото: Youtube
Пральна машина. Фото: Youtube

Однак існує просте рішення, особливо для власників посудомийних машин, які регулярно доглядають за своїми апаратами. Засоби для чищення посудомийних машин, такі як спеціальні таблетки або рідини, також можуть бути використані для очищення пральних машин.

Для цього достатньо покласти одну таблетку в барабан пральної машини і вибрати режим з високою температурою води та подвійним полосканням.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

5 кращих пральних машин
5 кращих пральних машин

Рекомендується відмовитись від віджиму під час цього циклу. Такий метод допоможе ефективно очистити пральну машину, видаливши жир, вапняний наліт та інші залишки, що збиралися у машині.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua закінчилися капсули та порошок? Робимо гель для прання в домашніх умовах, від плям не залишиться і сліду

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, заощадите купу грошей: чим замінити магазинний кондиціонер для прання - результат здивує

Також, Знай.ua писав про як у підвалі: чому не можна залишати мокрі речі у пральній машині