Три поради, як обрати парфуми онлайн

Три основні критерії вибору парфумів онлайн

Порада №1

Перед тим як розпочати пошук аромату, важливо зрозуміти свої уподобання чи людини, для якої ви купуватимете парфуми. Що вам більше до вподобання:

  • Свіжі чи фруктові;
  • Квіткові, деревні чи орієнтальні нотки.

Пригадайте собі аромати, які вам подобалися раніше. Це допоможе вам звузитии вибір і зосередитися на ароматах, які подобаються найбільше.

Порада №2

Опис аромату може бути дещо суб'єктивним, тому варто звертати увагу на перелік ароматичних нот в описі пахощів. Багато онлайн-магазинів пропонують детальні описи аромату, де зазначені верхні, середні та базові ноти.

Верхні ноти - це аромати, які відчуваються найбільше на початку, середні ноти - це ті, що розвиваються після нанесення на шкіру, а базові ноти - це стійкі аромати, які затримуються на шкірі протягом тривалого часу.

Читайте опис уважно, щоб зрозуміти, як розвиватиметься аромат після нанесення.

Порада №3

Однією з переваг онлайн-покупок є можливість переглянути відгуки від  покупців. Тому завжди звертайте увагу на відгуки про той парфум, який вас зацікавив, зокрема на позитивні та негативні коментарі.

Відгуки можуть стати джерелом корисної інформації про стійкість аромату, співвідношення ціни та якості, а також про те, чи загалом відповідає аромат опису.

Крім того, зверніть увагу на рейтинги продукту, які допоможуть оцінити його популярність серед інших клієнтів.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Теги: парфуми
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень