ЗСУ мають важливий успіх на фронт. Зокрема, рони розширили плацдарм у Кринках на 500 м на захід, а загальна ширина взятої під контроль ділянки 1,5 км глибина до 200 м. Це сильно лякає окупантів і вони починають тікати з цих напрямків, а це дає шанс ЗСУ розчистити шлях до Криму.

Про це розповів Дмитро Снєгирьов.

«Це дуже серйозні тактичні успіхи збройних сил України причому російський воєнкор за значає що лінії бойового зіткнення окупанти покинули фактично без збою.  Всі повідомлення, про те, що окупанти контролюють ситуацію на лівому березі Дніпра, вони спростовуються самими окупантами», — розповів експерт.

Він також наголосив, на важливості цього напрямку.

«Від українських плацдармів до адміністративних кордонів з Кримом відстань 60 км. Тому, якщо в подальшому продовжаться успішні дії Збройних Сил України на Лівобережжі Херсонщині окупантам буде проблематично утримувати не тільки лівий берег, але й угрупування яке зосереджене на території Запорізької області», — говорить він.

Крім того, Снєгирьов  зауважив, що в районі Білогорівки збройні сили атакували окупантів в районі кридяного кар’єру та звільнили позиції біля водоканалу — це серйозний тактичний успіх збройних сил України.

«Білогорівка знаходиться на панівних висотах, саме контроль за панівними висотами давав можливість збройним силам України тримати під вогневим контролем промисловий трикутник який розташований на території тимчасово окупованих районів Луганської області. Таким чином в зоні ураження української артилерії опинялися інфраструктурні об’єкти російської окупаційної армії на території Луганської», — підкреслив він.