fbpx

Моя невістка всі ці роки живе під пильним контролем своєї мами. Сваха вибирає, що Марті одягати, з ким гуляти, шо робити. До того ж невістка завжди скидає своїй мамі значну суму грошей на карту щомісяця. Мені це сильно не подобалось, але я мовчала до останнього, поки моя сваха не почала пояснювати Марті, що їй потрібно їсти екзотичні фрукти, бо вони корисні. Та ми самі того не їли і не їмо. І що ви думаєте, та так надзвонювала, що Марта перевела їй ті кошти

Я живу в маленькому містечку, оточеному полями та лісами. Мені ніколи не подобалася міська метушня, тож я дуже щаслива, що мій син Віталик привів сюди невістку.

Та радість моя тривала не довго, допоки я ближче не зрозуміла, хто насправді обраниця сина. Молода дівчина на ім’я Марта, і хоч сама по собі хороша, але дуже легко йшла на поводу у своєї матері.

Марта стала моєю невісткою у свої двадцять сім років, але її життя було далеке від того, щоб бути самостійним. За всі ці роки вона ні разу не заперечила своїй матері, Олі.

Ольга була тією, хто вправно контролював все життя Марти. Вона вирішувала за неї все, від вибору одягу до того, з ким Марта повинна проводити час. Кожне рішення, яке невістка робила, потребувало затвердження її матері.

Одним із головних способів, яким Ольга контролювала Марту, була фінансова залежність. Марта віддавала матері значну частину свого заробітку, щоб та мала можливість придбати все, що вона побажає.

Навіть коли невістка виражала бажання відкласти гроші на власні потреби, Ольга завжди знаходила спосіб переконати доньку, що гроші потрібні їй більше.

Цей контроль був не тільки із боку грошей. Коли Марта вирішила вступити до місцевого коледжу, то Ольга вважала, що це не потрібно, і заборонила доньці подавати заявку.

Ця сильно погіршила між ними стосунки, але Марта відчувала, що не може позбутися контролю своєї матері.

Контроль свахи над життям Марти, був і в її особистому житті. Ольга завжди втручалася у стосунки Марти з хлопцями, вибираючи тих, які їй здавалися “підходящими”.

Мені навіть задавалося, що невістка з моїм сином тільки тому, що її мама це одобрила. Та попри все я й не думала, що вплив Ольги такий великий.

Та останнім часом Ольга своїй доньці спокою зовсім не дає. Ольга на старість вирішила спробувати дорогі екзотичні фрукти. Цілий тиждень сваха дзвонила до невістки, щоб запевнити її, що ці дивні фрукти їй більше потрібні. Так мучила Марту, поки та не кинула їй на карту останні гроші.

Ну скажіть мені, хіба це нормально так чинити рідній матері? Як вберегти невістку з цього впливу? І що ви думаєте про цю ситуацію?

Автор – “АанГа”

Текс підготовлено на основі реальної історії спеціально для ibilingua. Фото лише для ілюстрації. Імена змінено. Передрук категорично заборонено! У вас є подібний досвід? Довірте нам свою історію!

You cannot copy content of this page