ГУР оприлюднили втрати окупантів після удару 17 квітня по аеродрому в Джанкої.

За інформацією ГУР МО, вчора внаслідок успішної операції Збройних Сил України на військовому аеродромі міста Джанкой в Криму знищено або критично пошкоджено: 4 пускові установки ЗРК С-400; 3 радіолокаційні станції; пункт управління засобами ППО та апаратура спостереження за повітряним простором “Фундамент-М”.

 

В розвідці додають, що кількість уражених або знищених об’єктів авіації ворога та чисельність втрат серед особового складу російської окупаційної армії уточнюється.

Удар по військовим об’єктам у Джанкої, розташованому в тимчасово окупованому Криму, можна вважати успішною операцією Збройних Сил України з відмінними результатами. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, Андрій Юсов, під час телемарафону.

“Українські Сили безпеки й оборони діють злагоджено, скоординовано, спільно для реалізації різного роду завдань та операцій. Так, це частина великого задуму. І те, що вчора відбувалося в Джанкої, – це прекрасна операція Збройних Сил України з дуже добрими результатами зі знищення ворожих сил і засобів. І далі, безумовно, буде”, – зазначив Юсов.

За його словами, після ударів по Джанкою, була паніка як серед окупаційної адміністрації Криму, так і серед російських військових. Він назвав таку реакцію окупантів цілком очевидною, адже кожного разу російські пропагандисти говорять, ніби то все захищене, а потім відбуваються успішні удари з боку ЗСУ.

“Весняна бавовна” тільки починається, тому окупантам варто було би швидко забирати свою техніку та перекидати на свої болота, адже в Криму для ворога спокою не буде.