«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Ледве тримався на ногах: п'яний священник влаштував "незабутню" весільну церемонію

Жодне весілля не застраховане від того, що щось може піти не так. Однак священник – остання людина, від якої очікуєш проблем. Зазвичай церковна церемонія – одна з найурочистіших частин весілля. Однак не в цьому випадку.

Один з гостей розповів у мережі, що побував на "катастрофічному весіллі". Спершу все було просто чудово, і ніхто не очікував, що свято несподівано зіпсує священник.

Як священник зіпсував церемонію


Все почалося з того, що священник спізнився. А коли нарешті приїхав до церкви, то ледве міг стояти на ногах після випитого алкоголю.

Мало того, що ця людина не могла нормально ходити, вся служба перетворилася на погане шоу, – наголосив гість.

 

Коли ж настав час церковного збору, священник закликав жертвувати гроші, аби потрапити до раю. Загалом весілля було зіпсоване, а наречені – дуже засмучені.

 

Згодом з'ясувалося, що на нього вже неодноразово скаржилися. Поведінка священника – не виняток, а закономірність. Водночас до святого отця продовжують звертатися, бо він один з небагатьох, хто може одружити католика чи католичку з атеїстом або атеїсткою, або представником іншої конфесії.

 

У коментарях люди почали ділитися власними весільними історіями. Зокрема, про священника, якому знадобилося 15 хвилин, щоб запам'ятати імена молодят.


Джерело

Все буде Україна