В Україні оновили цінники на популярні консерви, проте, не всі з них сильно змінилися у вартості за місяць. Стало відомо, скільки сьогодні коштують всім відомі сардини і шпроти і на що з них ціна майже не змінилася з березня 2024 року.

Оновлені ціни на консерви оприлюднили на сайті Мінфіну.

Сьогодні в умовах повномасштабної війни українцям доводиться робити запаси їжі, адже російські війська цілеспрямовано намагаються знищити звичайне життя людей. А одними з продуктів, які можна зберігати довго, вважаються сардини і шпроти. Тому варто знати, скільки вони коштують.

Ціни на консерви в Україні

Скільки сьогодні коштують сардини

За 230 грамів натуральних сардин зараз потрібно віддати, в середньому, 56,47 гривень, а це дешевше, ніж у березні, на 5,71 гривень. При цьому, в "Ашані" вони коштують 49,90 гривень, у Megamarket - 43,50 гривень. На полицях Metro і Novus вони коштують найдорожче – 67,50 і 64,99 гривень відповідно.

Ціни на сардини натуральні в Україні. Фото: Мінфін
Ціни на сардини натуральні в Україні. Фото: Мінфін

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Скільки сьогодні коштують шпроти

Шпроти "Аквамарин" в олії сьогодні продаються, в середньому, за 73,15 гривень за 150 грамів, хоча у березні середня вартість таких шпротів становила 70,63 гривень. В "Ашані" на цінниках під цими шпротами можна побачити 76,50 гривень, а ось у Megamarket вони дешевше – 69,80 гривень.

Ціни на шпроти "Аквамарин" в олії в Україні. Фото: Мінфін
Ціни на шпроти "Аквамарин" в олії в Україні. Фото: Мінфін

Нагадаємо, скільки сьогодні в Україні потрібно віддати за 1 кілограм м’яса для приготування шашлику.

Як повідомляли раніше, в українських магазинах суттєво знизилася вартість 1 кілограма картоплі.

Як писав "Знай" раніше, в Україні змінилася вартість моркви, капусти і буряка, які є основними інгредієнтами для традиційного борщу.