StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зганьбив на всю Росію: співачку Валерію підставив друг просто на ювілеї

18 квітня 2024, 17:33
Євген Плющенко опублікував кадри з дня народження співачки Валерії, на яких вона має, м'яко кажучи, безглуздий і дивний вигляд.
співачка Валерія
Плющенко показав Валерію в безглуздому вигляді / колаж: Главред, фото: t.me/valeriyaofficial

Чоловік затятої путіністки Яни Рудковської російський фігурист Євген Плющенко взяв і зганьбив таку ж путіністку російську співачку Валерію, яка в захваті від кривавого вторгнення Росії в Україну.

У своїх соцмережах Плющенко показав відео, де Валерія задуває свічки на святковому торті на своєму ювілеї.

відео дня

Щоки співачки роздувалися, та й сама вона ледве дихала вже, адже на торті поставили рівно 56 свічок - скільки і років артистці.

Валерія ледве задула всі свічки на торті.
Валерія насилу задула всі свічки на торті / фото: скрін instagram.com/plushenkoofficial/

Шанувальники обурилися вчинком Євгена, адже всі знають, що у Валерії пунктик щодо зовнішності, а тим більше фото і відео, які з'являються в мережі.

Хто така співачка Валерія?

Валерія - російська естрадна співачка, народна артистка Росії (2013), народна артистка Чеченської (2017) і Кабардино-Балкарської (2018) республік. Народна артистка ПМР (2016).
18 березня 2022 року виступила в "Лужниках" на мітингу-концерті на честь річниці анексії Криму під назвою "Zа мир без нацизму! Zа Росію! Zа Президента".
7 січня 2023 року, на тлі вторгнення Росії в Україну, Валерію внесли до санкційного списку України за "роль у російській пропаганді".

Співачка Валерія - останні новини по темі

Зазначимо, чоловік путіністи Валерії Йосип Пригожин розповів, що його турбує одержимість дружини через острах набрати зайву вагу. Також він заявив, що вона вже занадто захопилася і навіть до ресторану носить ваги.

А також співачку Валерію засмутила оголошена терористом Путіним часткова мобілізація в Росії. Мабуть, співачка побоюється за долю своїх синів, які можуть приїхати з України в чорних пакетах.

Читайте більше про Валерію:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти