StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Усі гонорари для ЗСУ: путіністка Поплавська "злила" відомих російських артистів

18 квітня 2024, 17:03
Затята путіністка Яна Поплавська заявила, що барди Нікітіни допомагають ЗСУ і назвала їх зрадниками.
Яна Поплавська
Яна Поплавська назвала бардів Нікітіних зрадниками / колаж: Главред, фото: t.me/the_yana_poplavskaya

Російська акторка однієї ролі "Червоної Шапочки" Яна Поплавська, яка в захваті від страшного вторгнення РФ в Україну, повідомила, що знамениті в СРСР барди Сергій і Тетяна Нікітіни перераховують гроші на допомогу Україні.

У своїх соцмережах вона проаналізувала анонс фестивалю за участю артистів, які публічно засудили терористичну політику Кремля. У ньому, крім Чулпан Хаматової, Віри Полозкової та Маніжі, були і барди Нікітіни.

відео дня

"Відсоток від збору фестивалю традиційно йде на допомогу Україні. Виявилося, що вони засудили початок СВО й одразу ж перебралися в Америку до свого сина. І зайнялися там записом роликів для антиросійської організації "Настоящая Россия". Вона створена іноагентом Борисом Акуніним, щоб збирати гроші для допомоги Україні, - розійшлася путіністка Поплавська.

У найкращих традиціях пропагандистів країни окупанта актриса заявила, що барди Нікітіни зрадники РФ.

"Не можу зрозуміти цього дисидентства, шкідництва своїй країні. Спонсорування ворогів своєї Батьківщини можна трактувати однозначно: зрада Батьківщині", - написала Поплавська.

Хто така Яна Поплавська?

Яна Поплавська - радянська і російська акторка театру і кіно, теле- і радіоведуча, театральний педагог. Здобула популярність у 10 років завдяки дитячій ролі Червоної Шапочки у фільмі "Про Червону Шапочку" 1977 року.
У 2014 році підтримала анексію Криму Росією. У 2022 році підтримала вторгнення Росії в Україну.
19 жовтня 2022 року внесена до санкційного списку України за пропаганду "путінського режиму і підтримку війни", а також "поширення дезінформації про війну Росії проти України". У лютому 2023 року Поплавська була внесена ФБК до списку корупціонерів і розпалювачів війни за публічну підтримку діям російської армії в Україні, з пропозицією введення проти неї міжнародних санкцій.

Яна Поплавська - останні новини по темі

Зазначимо, акторка-путіністка Яна Поплавська "наїхала" на Ані Лорак. Пропагандистка не оминула увагою співачку-"українку" Ані Лорак і білоруса-телеведучого Дмитра Шепелєва та назвала їх зрадниками.

А також путіністка Поплавська ніяк не може заспокоїться від того, що Пугачова може вільно говорити про те, що думає. Вона вважає, що Примадонна в муках від того, що виїхала з країни-терористки РФ.

Читайте більше про Поплавську:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти