• Головна
  • "12 000 грн зарплати на місяць": роботодавці терміново шукають пенсіонерів, яким потрібна робота
18:07, 18 квітня

"12 000 грн зарплати на місяць": роботодавці терміново шукають пенсіонерів, яким потрібна робота

"12 000 грн зарплати на місяць": роботодавці терміново шукають пенсіонерів, яким потрібна робота

Незважаючи на те, що мінімальна пенсія в Україні все ще лишається на досить низькому рівні, представники деяких професій можуть розраховувати на гідну оплату праці навіть після виходу на заслужений відпочинок. Роботодавці готові брати до себе в команду людей похилого віку, оскільки цінують їхні знання та багаторічний досвід.

Як інформує "Телеграф", на сайтах з пошуку роботи можна знайти вакансії, в яких пропонується робота для кандидатів навіть старше 60 років. Цікаво, що роботодавці готові взяти до себе в команду як жінок, і чоловіків пенсійного віку.

Які є найцікавіші вакансії, що їх обіцяють пенсіонерам у Києві? Де пропонують непогану зарплатню та навіть безкоштовне проживання?

Комендант у хостел

Ця посада відіграє велику роль, оскільки адміністратор є "обличчям" компанії чи готелю і завжди першим зустрічає гостей. На посаду коменданта готові взяти жінку пенсійного віку з активною життєвою позицією, відкритістю та вмінням знаходити спільну мову з різними типами клієнтів.

Готові взяти людину без досвіду роботи та надати кандидату безкоштовне житло.

Вимоги до кандидатів:

доброзичливість та вміння створювати добрі стосунки з колегами та гостями відсутність шкідливих звичок обов’язкове проживання у хостелі

Зарплата: від 8 тисяч гривень

Працівник складу

Спокійна робота для людей пенсійного віку. Робочий день – з 16.00 до 22.00. Людину без досвіду роботи на аналогічній посаді готові всьому навчити за декілька тижнів. Головне — це бажання та активна життєва позиція.

Вимоги до кандидатів:

права водія будуть плюсом відсутність шкідливих звичок відповідальність

Зарплата: 8 тисяч гривень

Сторож у ліцей

Відкрито вакансію сторожа у навчальному закладі у Солом’янському районі міста Києва. Повна зайнятість – з 8.00 до 18.00, з понеділка до п’ятниці.

Готові взяти людину з інвалідністю, пенсіонера (до 65 років). Досвід роботи від 1 року. Обов’язки: зустрічати учасників навчального процесу та слідкувати за переміщенням відвідувачів.

Вимоги до кандидатів:

відповідальність пунктуальність ввічливість чуйність

Зарплата: 6 тисяч гривень

Продавець у кіоск з продажу штучного товару

У торгові точки, які розташовані у різних районах Києва, потрібна жінка до 65 років. Кандидатам обіцяють спокійну, нескладну сидячу роботу. Умови роботи комфортні: з 7:00 до 20:00.

Вимоги до кандидатів:

відповідальність пунктуальність досвід у торгівлі буде плюсом

Зарплата: 700-800 гривень на день

Столяр/сантехнік навчального корпусу

До педагогічного коледжу ім. Антона Макаренка потрібний технічно підготовлений столяр та технічно підготовлений сантехнік. Готові взяти чоловіка до 65 років. Обов’язки: працівник навчального корпусу. На кандидата чакає зарплатня плюс премії.

Вимоги до кандидатів:

документи про освіту: ПТУ чи курси. Також допускається кандидат за наявності запису про стаж роботи у трудовій книжці замість документа про освіту. відповідальність пунктуальність

Зарплата: 12 тисяч гривень

Двірник, комплексний працівник

Пенсіонерам у Києві пропонують попрацювати двірником чи комплексним працівником. Робота на свіжому повітрі здебільшого. Весна-літо: стрижка газонів газонокосаркою, полив насаджень. Осінь: збирання листя. Зима: прибирання снігу відповідно.

Вимоги до кандидатів:

відсутність шкідливих звичок гарна фізична форма відповідальність

Зарплата: 6 тисяч гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Робота #вакансії #звільнення
ТОП новини
"Таких змін мобілізації водії не чекали, ухилянтів за кермом чекають не лише повістки": їх відправлять у ТЦК з 1 травня
"Люте похолодання суне в ці області, прогноз приголомшив навіть синоптиків": де буде мороз у -17 градусів, дощ і снігопад?
"Потужна гроза пре в ці області, навіть синоптики стривожені прогнозом": куди суне мороз у -18 градусів, дощ і снігопад?
"Потужна негода пре в ці області, навіть синоптики приголомшені прогнозом": де буде мороз у -21 градус, дощ і снігопад?
Оголошення
live comments feed...