ПриватБанк оновив нещодавно запущену послугу "Конверти". Що змінилося у функціоналі, розповіли на офіційному сайті фінустанови.

ПриватБанк отримав сотні пропозицій щодо покращення послуги "Конверти". Більшість із них банк врахував і продовжує розширювати функціонал із кожним оновленням.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Цього разу у фінустанові повідомили, що послуга була проведена черговими доопрацюваннями. Так, оновлена ​​версія дозволить поповнювати конверти з будь-якої картки чи цифрових гаманців. Також додано можливість об'єднувати кошти з різних концертів, що може бути корисним для волонтерів, які проводять збори.

"Оновлена версія Конвертів дає можливість поповнювати волонтерський чи власний конверт з будь-якої картки інших банків та цифрових гаманців через Apple Pay та Google Pay. Для волонтерів важливим буде те, що “Конверти” дають можливість обʼєднувати зусилля заради однієї мети, перераховуючи кошти з декількох зборів на один Конверт", – розповіли у банку.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир
Показати ще

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

У ПриватБанку нагадали, що кожен клієнт може відкрити свій Конверт прямо в Приват24 через меню "Конверти" або меню "Гаманець".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки.

Також наш портал інформував, вижити в окупації та відбитися від колекторів ПриватБанку: українці скаржаться на нереальний тиск.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, Пенсійний фонд гроші перерахував - банк розводить руками: клієнтка "Привату" залишилася без місячної пенсії.