Чому США раптом вирішили надати Україні допомогу

18 квітня 2024, 19:15
Байден готовий негайно підписати закони про допомогу Україні, щойно їх ухвалять Конгрес і Сенат.
Чому США раптом вирішили надати Україні допомогу
/ Коллаж: Главред, фото: Википедия, twitter.com/WhiteHouse

Ну, ось бачите як треба з партнерами розмовляти. Тільки почали виносити нафтогазовий комплекс Росії, так одразу напрямок думки у Вашингтоні почав рухатись у конструктивному напрямку і ця двопартійна свістопляска починає закінчуватись.

Якщо ухвалять, то думаю, що американські компанії можуть тимчасово експортувати казахську нафту через Новоросійськ. Але нехай ворушаться швидче і тиснуть, щоб зброї було більше. А то у України терпець не гумовий.

Але все що російське видобувається, то нафтогони повинні зникнути. Те саме стосується газу.

відео дня

Треба ставити США перед вибором вирішення маленької проблеми (перемога України, кордони 91-року, списання боргів, прийняття в НАТО тощо) або вирішенням великої проблеми ( спроба зібрати ядерну, хімічну, бактеріологічну зброю на уламках Росії, що можливо після знищення системи натофгазу там). По іншому там не дійде і далі будуть гратися з нами.

Так робив Ізраіль у 73 році. Коли поставив перед вибром США: або "велика проблема" (ядерна війна на Близькому сході) або маленька проблема ( допомога Ізраілю). Роль ядерної зброї у нас грає наша зброя і перспектива знищення нафто та газогонівз з подальшим розпадом економіки Росії.

По Китаю така сама ситуація. Вони повинні згадати поради Конфуція "Будемо вий....сь - українці вирубять нам газ та нафту з Росії". Тоді і там думка буде рухатись у правильному напрямку.

Але для цього потрібно власна зброя. Багато зброї. Вірити нікому не можна. Можна вірити тільки в себе, свою Армію та свій народ.

Хто такий Тарас Загородній

Тарас Загородній - політтехнолог і експерт. Понад двадцять років займається політичним консалтингом, брав участь у виборчих кампаніях в якості політтехнолога, веде блоги в українських ЗМІ. Також його запрошують на політичні ток-шоу в якості експерта.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти