У сонячній Каліфорнії яскраво розпочався фестиваль "Coachella". Тут першого ж вечора виступила діджей з України "Miss Monique". На фестивалі зібралися, як завжди, найвідоміші персони: від Біллі Айліш та подружжя Бібер до Періс Хілтон та Емми Робертс, яка взагалі рідко радує фанів публічними появами.

Втім, хто б там тепер не з'явився, переплюнути Вілла Сміта йому буде дуже непросто. Про це пишуть американські медіа.

Справа в тому, що актор шокував публіку, вийшовши на сцену музичного фестивалю із хітом 1997 року — саундтреком до фільму "Люди у чорному". Костюм на ньому, до речі, був підходящий.

Вілл Сміт, скріншот: YouTube
Вілл Сміт, скріншот: YouTube

Виступ Сміта став сюрпризом глядачам від виконавця Джея Балвіна: разом із ним актор зачитав реп серед інопланетних декорацій.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Після виступу Вілл отримав "нейралізатор", який за сюжетом фільму стирає пам'ять, — на щастя, цей був лише іграшковим, бо забути таке було б дуже шкода.

Місцеві таблоїди пишуть, що виступ став першим перформансом Вілла на фестивалі за п'ять років — востаннє на сцену Coachella зірка голлівудських фільмів піднімалася у 2019 році.

Нагадаємо, красень Том Гарді знову у справі: стала відома дата виходу "Веном 3".

Раніше повідомлялося, в сім'ї Грю поповнення: Illumination показали трейлер нової частини "Нікчемний Я".

Також улюблений мультик повертається на екрани: вийшов трейлер "Панда Кунг-Фу 4".