StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Головоломка для тих, у кого блискучий зір: треба за 10 секунд знайти кукурудзу

19 квітня 2024, 05:30оновлено 20 квітня, 02:22
1980
Спробуйте розгадати вкрай непросту головоломку, яка змусить замислитися - потрібно знайти одразу три качани кукурудзи, заховані серед ананасів.
Загадка
Знайдіть качани кукурудзи за 10 секунд / IndiaTimes

Щоб трохи відволіктися від звичних справ, можна спробувати розгадувати головоломки. Оптичні ілюзії бувають різними: одні змушують замислитися, інші - посміхнутися. Але всі вони дають змогу з користю провести час. Цього разу нам потрібно буде знайти три качани кукурудзи серед ананасів.

Головоломка від IndiaTimes досить непроста. Щоб її розгадати, слід уважно вивчити картинку. Кукурудза на ній справді є, потрібно лише розглянути зображення.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба за 9 секунд знайти яблуко

відео дня

На картинці - безліч ананасів. Десь серед них лежить три качани кукурудзи. Усі вони в різних місцях, і їх потрібно відшукати.

Дається лише 10 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Загадка
Дивіться уважно на картинку, і ви знайдете кукурудзу / IndiaTimes

Не вдалося знайти три качани кукурудзи? Ловіть підказку: перший качан - у правому нижньому кутку, другий у лівому кутку, трохи вище. А третій праворуч середини.

Разгадка
Якщо вдалося розгадати головоломку, у вас чудове мислення та концентрація / IndiaTimes

Можете спробувати розгадати й інші головоломки. Наприклад, оптичну ілюзію, де треба знайти 3 відмінності на картинках із ведмедиком. Є лише 13 секунд на розв'язання завдання.

Також можна розгадати головоломку для тих, у кого чудовий зір. Потрібно в зоопарку серед верблюдів знайти мавпочку, яка дуже добре сховалася.

А ще в нас є головоломка для тих, у кого зір яструба. Це дуже заплутана оптична ілюзія. Потрібно відшукати Ейфелеву вежу серед безлічі предметів. Причому зробити це треба лише за 11 секунд.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти